siemens

Školení na produkty Siemens - Sintony60, SPC, SiPass, Synco Living

 Školení Rosch2 DIS má jednotné podmínky pro všechny produkty. (Neplatí pro snídaně s SPC)

  • Školení bude prováděno za poplatek na vyškolenou osobu, nebo bezplatně při nákupu jednoho ze dvou demobalíčků v akci platné pouze v den školení, jak je uvedeno v závazné přihlášce.
  • V případě školení za poplatek se poplatek stává "slevovou poukázkou" platnou 3 měsíce ode dne školení pro nákup řídící jednotky, na kterou bylo školení provedeno.
  • Pro aktivní obchodní partnery a při dodržování obchodních podmínek je možné výjimečně po dohodě upravit demobalíček podle jejich aktuální potřeby.
  • Vyškolená osoba obdrží certifikát o vyškolení na konkrétní produkt.
  • Školení i prezentační snídaně začínají v 9,00.

Seznámení a základní nastavení Siemens Sintony®60. 

Mam_zajem_o_skoleni_Siemens_Sintony60Certifikované školení proběhne v termínu: 14.5. a 11.6. 2015. Přihlášku naleznete zde
 Nemáte chuť vyplňovat přihlášku? Použijte QR kód


 

Obchodně technická prezentace systému Siemens Intrunet SPC - "snídaně s R2D".

Mam_zajem_o_skoleni_Siemens_SPC představení ovládání SPC přes iPad a iPhone, Synco Living, zónová regulace tepla

Tato prezentace proběhne dle individuálního plánu - v listopadu. Cena - zdarma, jen je nutno se přihlásit. Přihlásit se můžete odesláním počtu osob a termínu na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Použijte QR kód


 

Certifikované školení systému Siemens Intrunet SPC

Mam_zajem_o_skoleni_Siemens_SPCCertifikované školení proběhne v termínu 19.5. a 16.6. 2015. Přihlášku naleznete zde
Nemáte chuť vyplňovat přihlášku? Použijte QR kód     


Seznámení a základní nastavení přístupového systému Siemens SiPass Entro.

Mam_zajem_o_skoleni_EKV_Siemens_SiPass_EntroCertifikované školení v proběhne v termínu 12.5. 2015. Přihlášku naleznete casino online zde
 Nemáte chuť vyplňovat přihlášku? Použijte QR kód 


Seznámení a základní nastavení systému automatizace řízení domácnosti Siemens Synco Living 

Certifikované školení proběhne v termínu 21.5. a 18.6. 2015. Přihlášku naleznete zde
 Nemáte chuť vyplňovat přihlášku? Použijte QR kód


Počet míst je omezen. V případě zájmu se přihlašte na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. bude Vám potvrzen termín, účast a dodány veškeré podklady. 

S případnými dotazy se můžete kdykoli obracet na telefon 245 009 659.

Vážení obchodní partneři, dovolte nám seznámit Vás se změnami v systému školení na produkt Siemens Sintony® 60.

Školení na systém Siemens Sintony®60, která proběhly za uplynulé čtyři roky, (a bylo jich téměř šedesát), byla prováděna jako plně dotovaná při uvádění produktu na trh. V tomto období vedla naší firmu snaha o zabezpečení sítě partnerských montážních a servisních firem v každé oblasti České republiky. Z tohoto důvodu byla školení prováděna zcela zdarma. Dovolujeme si tvrdit, že tento záměr, se až na malé vyjímky, podařil. Pro oblasti, kde ještě není zabezpečen plnohodnotný servis, budeme pokračovat v dotovaných školeních. V ostatních případech budou školení probíhat pouze na vyžádání nebo v pevných temínech, o kterých budete informováni na našich webových stránkách, a to za poplatek 500,-Kč vč. DPH (v ceně občerstvení, oběd, tištěné materiály, CD). Tento poplatek ovšem nebude požadován v případě odebrání demosetu pro předvádění či zdokonalení znalostí. V případě rekondičních školení pro vyškolené techniky se bude registrační poplatek řídit dle množství odběrů zboží v uplynulém období.