siemens

Mix-up R2D říjen 2013

iopw6-12

 

S podzimem obnovujeme kurzy školení pro servisní techniky na zabezpečovací ústředny Intrunet SPC a Sintony IC60, klesající teploty připomínají do konce roku trvající akci na zónovou regulaci tepla Synco Living. Na tyto systémy Vám nabízíme také presentační, tedy seznamovací školení zdarma vhodné pro obchodníky a projektanty. 

Konec detektorů Siemens IR100B a IR120C

Velmi neradi Vás informujeme o ukončení výroby velmi oblíbených detektorů Siemens IR100B a IR120C ke konci roku 2013 z ekologických důvodů. Tyto detektory nahradí nová řada „zrcadlovek“ Magic Mirror s možností instalace povrchové i pod omítku. V případě Vašeho zájmu předzásobit si sklad stříbrnými zrcadly IR100B a černými zrcadly IR120C Vám vyjdeme vstříc a objednaný počet kusů zašleme nebo rezervujeme. O dostupnosti a cenách řady Magic Mirror Vás budeme samozřejmě informovat. 

HDv3007OS RM 514a1ce57bf72Připomínáme, že nový kvalitní autonomní detektor kouře s releovým modulem je na skladě jako sada s komerčním označením OP413. Lze samozřejmě zakoupit pouze detektor s označením HDv3007OS, který splňuje normu podle vyhlášky č. 23/2008 Sb. Jako autonomní je osazen piezo měničem (sirénkou) a je napájen baterií 9V.

Nově také nabízíme do detektoru kouře rádiový modul!

Při této příležitosti Vás chceme také požádat o trpělivost při hledání produktů na našich nových WEBových stránkách www.rosch2dis.cz. Přes naši snahu o optimalizaci prozatím vykazuje chyby hlavně po zadání registračních údajů. Budeme vděčni, pokud nás upozorníte na nesrovnalosti a relevantní informace Vám poskytneme telefonicky nebo mailem.